Collectie Deco Wall 2011

Eurographcis heeft met de Deco Wall collectie een uitgebreid assortiment aan fotobehang. Tweemaal per jaar komen daar een aantal nieuwe taferelen bij om de collectie up to date te houden. De toppers zoals het New-York behang die blijven natuurlijk behouden. Maar daarnaast komen 3 nieuwe designs die een kamer een volledige nieuwe sfeer en uitstraling kunnen geven. Het extra groot formaat van 2,54 op 3,66 meter is hier natuurlijk niet vreemd aan. Ontdek hieronder de nieuwe taferelen fotobehangpapier voor de tweede jaarhelft van 2011.

behang-online Life in Balance

Deco Wall Life in Balance

Dit behangpapier ademt als het ware de rust zelf uit. De laatste jaren is er een tendens om terug te keren naar de natuur met een gevoel van evenwicht en zen. Dit fotobehang is hiervoor de perfecte decoratie dankzij de rustige kleuren en het mystieke effect.

Paradise Dreams Behang Online


Deco Wall Paradise Dreams

Iedereen droomt wel eens van een afgelegen eiland met een wit strand, zon en zee. Wij ook bij behang online! Dit fotobehang roept een gelijkaardig gevoel op. Het gevoel van een vakantie met een ponton waar je volledig tot rust komt en kan genieten. Met dit behang breng je dus het vakantiegevoel in huis. En dankzij de diepte in dit tafereel krijg je in elke kamer een extra ruimtelijk gevoel.

Houtblokken Behang


Deco Wall Log Wall Collage

Natuurlijke materialen zoals deze houtblokken stralen warmte en gezelligheid uit. Een originele manier dus om je ruimte een extra touch te geven. Dat deze manier van behangen aan een opmars bezig is staat buiten kuif. Onlangs gaven we nog het voorbeeld van het sloophoutbehang van Piet Hein Eek. Deze ontwierp een hele collectie plankenmuren die als fotobehang niet voor het echte moeten onderdoen.