Welkom bij de pagina voor behang online, de website bedoelt om jou te helpen...
categorie1 categorie2 categorie3 categorie4 categorie5 categorie6 categorie7 categorie8 categorie9 categorie10 deel1 deel2

artikeltje1 artikeltje2 artikeltje3 artikeltje4 artikeltje5 artikeltje6 artikeltje7 artikeltje8 artikeltje9 artikeltje10 artikeltje11 artikeltje12 artikeltje13 artikeltje14 artikeltje15

tweede reserve voor een snelle woord. Ze had te horen gekregen dat Jimmy had gedragen zeer slecht in de auto op weg naar school - schreeuwen en gooien zich in de buurt, veeleisend zijn ontbijt! Ik was verbaasd, maar kreeg te horen dat leek dat de mensen die eerder belast met Jimmy hem had voorzien van voedsel om hem te paaien. Nu is hij kennelijk dacht dat dit was zijn rechterhand en was niet aarzelen om zijn vraag wat hij wilde maken.
Dus, wat heb ik gedaan?
Het moest worden behandeld met het op twee niveaus. Jimmy's gedrag in de auto was totaal onaanvaardbaar en toegevoegd aan deze had hij te weten dat de vraag naar voedsel onaanvaardbaar waren. Hij moest worden aangevochten. Dit betekent niet dat schreeuwen en gillen, maar gaat gepaard met het gebruik van assertief gedrag van de volwassen behulp van woorden, intonatie en lichaamstaal effectief.
Wat zou de reactie van Jimmy te worden geconfronteerd en uitgedaagd ...?
Eerlijk gezegd wist ik niet wat er zou gebeuren, maar ik had voorbereid te zijn op vrijwel alles. Jimmy was fysiek misbruik, verbaal misbruik en geweld aan zowel volwassenen en behang online als er iets niet was gegaan zijn weg eerder. Maar de bottom line is dat Jimmy moest zijn gedrag te veranderen en hij kon niet worden toegestaan te blijven  behang online verschrikkelijk gedragen.
Jimmy, vergeet niet, had niet verwacht te worden geconfronteerd of uitgedaagd

behang online

Welkom op onze behang online website. Je bent op de goede plaats gekomen wanneer je op zoek bent naar een behang online.

Klik hieronder of klik hiernaast om verder te gaan naar de behang online-pagina waar je alles vindt met betrekking tot dit onderwerp. Doe er jouw voordeel mee en profiteer van het aanbod, want je vindt hier zeker wat je zoekt.

Deze website is bedoeld om jou te helpen in de zoektocht naar perfecte behang online. Kun je iets niet vinden of heb je ergens hulp bij nodig, stuur ons dan een e-mail.

 
Copyright © 2010. All rights reserved
Home