Disney behang nu bij Walltastic

Ze zijn er in alle maten en gewichten, van schattige feeën tot stoere auto’s. De alombekende Disneyfiguren pronken sinds kort ook op levensgroot Walltastic behangpapier. Kinderkamers worden op een mum van tijd omgebouwd in sprookjeskastelen en -bossen. Met hun hoogte van 2,4 meter en hun breedte van 3 meter zijn ze perfect om een muur te vullen. De opvallende kleuren van de fantasiefiguren geven de vriendjes en vriendinnetjes van uw zoon of dochter een reden om jaloers te zijn.

1. Mickey Mouse Clubhouse

De klassieker der Disneyfiguren, Mickey Mouse en zijn vrienden Donald Duck, Pluto en Goofy bevolken het eerste kleurrijke Walltastic behangpapier. De figuren van het Mickey Mouse Clubhouse vormen ’s ochtends een opwekkende eerste aanblik voor uw ontwakende kind.

2. Minnie Mouse

Minnie Mouse, het vriendinnetje van Mickey, bakt cupcakes in haar café samen met Daisy Duck. Jonge meisjes zullen dol zijn op deze twee wereldberoemde figuren die hen toelachen.

3. Winnie The Pooh

Janneman Robinson kan zijn hart ophalen aan het behangpapier met zijn favoriete personages Winnie de Poeh, Teigetje, Knorretje, Iejoor en Roe. Door het grote formaat van de muurversiering zijn ook Konijn en Uil nog meer dan groot genoeg om opgemerkt te worden door uw aandachtige zoon of dochter.

4. Princess

De vele prinsessenverhalen van Disney worden ook verzameld op Walltastic kinderbehang. Uw dochter zal zich een echte prinses wanen in het gezelschap van Doornroosje, Ariël, Rapunzel, Belle, Assepoester en Sneeuwwitje. Het typerende Disneykasteel op de achtergrond spreekt zeker tot de verbeelding van jonge meisjes.

5. Cars

Voor de jongens is er het fantastische behang van Cars. De nek-aan-nek race van Bliksem McQueen en Francesco Bernoulli komt volledig tot zijn recht in een actieve jongenskamer. De competitieve geest druipt van de prent af.

6. Fairies

De kinderkamer verandert in een echte elfenwereld met het behang van Tinkelbel en haar vriendinnen. Als u dacht dat enkel de tandenfee toegang had tot de kinderkamer, dan hebt u deze Walltastic nog niet gezien.

7. Planes

Wie zegt u? Planes is niet de nieuwste hype, maar de volgende hype! De nieuwe Disney-film, die uitkomt in augustus 2013, zoekt het hoger dan Cars. Maar u kan nu alvast beginnen met behangen!

8. Walltastic Disney behang online kopen

De Disneyfiguurtjes in het Walltastic-gamma zien er veelbelovend uit. Indien u overtuigd bent, kunt u dit kinderbehang bestellen op de webshops acaza.nl of decoraza.nl zonder dat u moet bijbetalen voor de levering. Maak nu van de kinderkamer een fantasiewereld en stimuleer de ideeën van uw kind!