Ferm Living Kinderbehang

Ferm Living is een grafisch ontwerpbureau uit Denemarken dat zich niet beperkt tot het ontwerpen van leuke designs. Ze produceren en ontwerpen prachtige woonaccessoires, originele muurstickers en erg leuk behang. Het verhaal van Trine Andersen, de oprichtster van Ferm Living is de moeite waard om te vertellen en toont een typisch staaltje ondernemerschap. Toen ze namelijk zelf haar huis wilde decoreren vond ze nergens een passend en betaalbaar behang. Met haar grafische opleiding was de stap snel gezet om zelf patronen en zo behangpapier te ontwerpen. De Deense ontwerpster dacht dat er nog wel mensen op zoek zouden zijn naar een betaalbaar en origineel behang en daarom ontwierp ze ineens een volledige collectie. Ferm Living was geboren…

En Trine bleek gelijk te krijgen. De vraag naar het behang van Ferm Living bleek groot. De collectie breidde zich stelselmatig uit en een logisch vervolg was een reeks voor de behang voor de kinderkamer. Een collectie kinderbehang met erg mooie patronen en figuurtjes die zo typisch zijn voor het behang van Ferm Living.

Ferm Living Kinderbehang

Eén van de voordelen van het Ferm Living kinderbehang is dat het erg eenvoudig is om aan te brengen Het kwalitatieve behangpapier is een non-woven behang, een soort van vliesbehang, en kan je rechtstreeks op de muur aanbrengen. Vergeet het gedoe waarbij je het papier op voorhand moet instrijken, maar breng het gewoon strook na strook aan tegen de muur. Een bijkomende voordeel is dat dit type behang gemakkelijk weer van de muur te halen. Handig wanneer je later eens wil vernieuwen. Met behang van Ferm Living natuurlijk!

Naast het kinderbehang van Ferm Living bestaat er ook nog het avontuurlijke kinderbehang van Walltastic. Een designerbehang met reuzegrote tekeningen van de jungle en onderwater tot een heus voetbalstadium. Leer hier meer over dit Walltastic Behang. Ben je op zoek naar inspiratie om de kinderkamer een make-over te geven, bekijk dan zeker het kinderbehang bij Acaza.