Fotobehang Eurographics: Collectie 2012

Eurographics heeft met zijn Deco Wall fotobehang een collectie betaalbaar maar trendy behangpapier in de aanbieding. Elk jaar wordt de collectie behang bovendien vernieuwd met enkele nieuwe en aantrekkelijke designs. In de collectie van 2012 vinden we een tekening van de Brookly Bridge terug en een spectaculair tafereel uit de Woestijn. Het fotobehang meet telkens 254x366cm en is gemakkelijk aan te brengen omdat het uit 8 afzonderlijke delen bestaat. Maar hieronder tonen we eerst graag de nieuwe designs:

Brooklyn Bridge Fotobehang


De Brooklyn Bridge is één van de toegangspoorten tot New York City en ongetwijfeld één van de bekendste bruggen ter wereld. Dagelijks passeren hier duizenden menesen en toch wist de fotograaf een sober beeld te maken dankzij de laatste stralen van de ondergaande zon. Dit behangpapier combineert heldere en mooie kleuren met een icoon in de architectuur en geeft je interieur op die manier ruimtelijk gevoel. Qua urban style kan dit fotobehang alvast tellen. Eerder bespraken we al enkele andere populaire designs van de ‘Big Apple’. In dit artikel over New York fotobehang vind je het tafereel met de New York skyline en het New York Office terug.

Fotobehang Woestijn


De Desert Horizon is het tweede nieuwe design dat Eurographics introduceert voor 2012. Laat je blik dwalen over de eindeloze zandduinen in deze woestijn die gevormd worden door de grillen van de natuur. De bergen zand lijken een gouden gloed uit te stralen. Met dit fotobehang geef je een kamer niet enkel een adembenemend uitzicht, maar haal je ook een natuurlijk rust en harmonie in huis. Een design ook waarbij je eindeloos kan blijven staren naar de horizon…

Dit fotobehang kan je aankopen in de webshop van Acaza.