Fotobehang op maat

Vorig week kwam ik een grote stand tegen van Mr Perswall op de beurs van Cocoon. Via hun website kan je fotobehang op maat laten maken door een foto op te laden en dan in een formaat naar keuze te laten maken. Kan je zelf geen foto aanleveren, dan is er nog altijd de mogelijkheid om een foto te kiezen uit hun uitgebreide bibliotheek met foto’s. Een van de populairste motieven is ook hier het fotobehang van New York.

Het opladen gebeurt via een eenvoudige interface waarbij je zelf de breedte en de hoogte van je behang kan kiezen. Je kan inzoomen, spiegelen en aanpassen tot je het juiste formaat te pakken hebt. Bovendien krijg je dadelijk te zien hoeveel banen behang je zal moeten ophangen. En at least but not least wordt ook de prijs dadelijk berekend. En deze is misschien wel een beetje aan de dure kant.

Mr Perswall - Fotobehang op maat

Aangezien de foto op een hoogwaardig vliesbehang wordt geprint is de prijs van 45€ m² enigszins te rechtvaardigen. Vliesbehang heeft vele voordelen waaronder het gemak in aanbrengen. Je kan dadelijk de muur inlijmen, het behang er droog tegenaan kleven zonder risico dat het gaat scheuren of vervormen.

Dit fotobehang op maat wordt geleverd via een netwerk van behangwinkels. Reken erop dat het ongeveer een 2-tal weken in beslag neemt om een behang te leveren in de gekozen winkel. De website van Mr. Perswall vind je terug op www.mrperswall.be. Zeker een bezoekje waard als van plan bent fotobehang op maat te kopen!