Goedkoop fotobehang

Eind de jaren 60 en begin de jaren 70 werd behang heel populair. Je vond toen al een zondsondergang, een herfstbehang of een romantisch bloemetjesmotief. Maar je vond ook heel wat motieven en dessins die typisch zijn voor die tijd. De flower power rage vond je toen dus ook in het behang terug.

Behang flower power

Vandaag de dag is het fotobehang opnieuw helemaal terug van weggeweest. Je vindt het in allerlei formaten, voor muren en deuren, al dan niet met een bestaande foto of met je eigen foto. De kwaliteit en de mogelijkheden zijn er alvast op vooruit gegaan in vergelijking met enkele tientallen jaren geleden. En de prijs is gedaald. Nu kan je al heel wat goedkoop fotobehang vinden.

Goedkoop fotobehang kopen

Vandaag vind je op heel wat plaatsen en websites goedkoop fotobehang. Soms kan je voor slechts een 50-tal euro een volledige muur behangen. Het papier is vaak niet zo stevig als wanneer je een duurdere set aanschaft en de lijm is er niet altijd bijgeleverd.

Wel heb je vaak keuze uit heel wat originele en leuke motieven. De stadsgezichten en skylines zijn heel populair, zoals bijvoorbeeld het new-york behang. Met dergelijk fotobehang geef je een interieur een volledig nieuw uitzicht. Je waant je als het ware in de stad of in de natuur. En het hoeft dus werkelijk niet zo veel te kosten.

fotobehang natuur

Fotobehang laten maken

Alhoewel er een ruime keuze aan motieven bestaat kan je ook zelf een foto opsturen om fotobehang op maat te laten maken. Je kan dan een foto van je kinderen, een portret of een zelfgemaakte natuurfoto opsturen en aangeven hoe groot het behang moet worden.

Het is logisch dat dit type behang een stukje duurder is gewoon fotobehang en bovendien moet je rekening houden met enkele voorwaarden. Je moet een foto van hoge kwaliteit beschikbaar hebben. Met een modern fototoestel is dit meestal geen probleem, maar je informeert toch beter even bij diegene die het zal maken.