Jungle behang

Jungle behang is de laatste jaren een echte hype en dat is niet onterecht! Het brengt heel wat leven in de brouwerij en voelt tegelijkertijd ook rustgevend aan door zijn natuurlijke uitstraling. Bovendien passen de natuurlijke kleuren van de jungle ook erg goed moet een modern interieur. Op deze pagina hebben de we mooiste voorbeelden van jungle behang verzameld voor jong en oud dat je online kan kopen. Een overzicht:

 

1. Jungle Bladeren behang:

jungle fotobehang
Dit strakke fotobehang is een echte eyecatcher in elke kamer! Maak nu je eigen fotowand in de woonkamer, keuken of zelfs slaapkamer. Om het behang niet snel beu te raken plaats je hebt best steeds achter een zitmeubel. Zo hoef je er geen uren op te kijken en kan je er ten volle van genieten wanneer je rondloopt in de kamer.

Online kopen: http://www.decoraza.nl/wanddecoratie/fotobehang.html

 

 

2. Walltastic jungle behang

Walltastic behang JungleMet dit kleurrijke behang vrolijk je elke kamer op en leer je de kids op een educatieve manier kennismaken met de dieren die leven in tropische omgevingen. Walltastic behang komt bovendien in een originele verpakking zodat het een erg leuk cadeau is voor verjaardagen of communies.

Online kopen: Verkooppunten in het artikel over Walltastic

 

3. Rivier behang

Laat je leiden door een tropisch pad met dit levensechte fotobehang van een rivier in het midden van de jungle. Dit en veel meer posterwanden van de natuur zijn terug te vinden in onderstaande webshop:

Online kopen: Fotobehang van Acaza

 

4. Babybehang jungledieren

Baby’s en kleuters zijn verzot op kleurijke tekeningen en daar speelt het babybehang van Walltastic gretig op in. Op deze leuke muurposters is onder andere een tijger, leeuw, olifant, nijlpaard, giraffe, krokodil en een aap terug te vinden. Deze levensgrote fotoposter is meteen de ideale gelegenheid om je kinderen meer bij te leren over de natuur en de dieren.

Online kopen: Babybehang van Acaza