Kinderbehang van Ferm Living

Met het kinderbehang van Ferm Living creëer je een een kleurrijke sfeer en een nieuwe leefwereld voor de kinderen. De combinatie van een modern grafisch ontwerp, leuke kleuren en een tikkeltje retro-stijl doen de kinderkamer warmte en karakter uitstralen. Hierin zullen de kinderen zich dadelijk thuisvoelen en spelend uren kunnen doorbrengen. Neem ook eens een kijkje naar het Walltastic kinderbehang online. Hier vind je 3D designs waarmee je ook een kinderkamer kan behangen.

Kinderbehang Ferm Living

De collectie van 2011 van Ferm Living for Kids bevat maar liefst 8 dessins in kinderbehang waaronder heel wat tijdloze maar moderne ontwerpen. Zo is er het behang ‘Owls’ met een schattige kleine en grotere uil die terugkomen. Of ‘Marionette’ met enkele grappige figuurtjes die telkens herhaald worden. Maar ook enkele vlinders ontbreken niet in het design. Het kinderbehang van Ferm Living komt in rollen die 10,05 meter lang zijn en 0,53 meter breed.

Het behang is geprint op WallSmart papier wat het behangen heel erg gemakkelijk maakt. Binnenkort komen we met een overzichtelijk stappenplan en wat meer uitleg.