Komar Behang – NYC Lights

Dit fotobehang van Komar past perfect in ons rijtje New York behang. Stel je dit fantastische behang eens voor in je woonkamer: De zon die zijn laatste gloed werpt op New York city en je zo een ademloos uitzicht schenkt. Deze stad ontwaakt pas wanneer de anderen gaan slapen. Breng New York, the city that never sleeps, binnen in je interieur met dit extra large fotobehang NYC Lights van 254x368cm. Je tafel en andere interieurobjecten zullen in het niets verzinken naast dit imposant behangpapier.

Komar Fotobehang NYC Lights

Over New York valt natuurlijk veel te vertellen, maar het Komar fotobehang beperkt zicht niet enkel tot deze stad alleen. Hun collectie bevat heel wat verschillende designs van metropool-steden zoals San Fransisco en Parijs. Afbeeldingen of vergezichten met een verrassend perspectief die een ruimte volledig transformeren.
Het bovenstaande fotobehang met de naam NYC Lights komt uit de reeks ‘National Geographics’ van Komar. Deze collectie bevat ook nog enkele inspirerende natuurtaferelen zoals ‘Sunday’ of ‘African Sunset’. Het gaat telkens om fantastische foto’s die speciaal geselecteerd zijn om als behangpapier te dienen. Voor wie iets minder plaats beschikbaar heeft, zijn er de panoramische afbeeldingen van 128cm hoog en 368cm breed.

Graag vermelden we nog een laatste leuk product van Komar. Wat dacht je ervan om je deur een make-over te geven? Met het deurbehang is dit nu ook mogelijk. Een originele manier dus om een deur een trendy look te geven! En de ideale oplossing voor wie geen volledige muur meer beschikbaar heeft.