Magnetische muren met Groovy Magnets

Snel een boodschappenlijstje achterlaten in de keuken. Gauw een aantekening maken in de bureauruimte. De woonkamer personaliseren met kindertekeningen en foto’s. Magnetisch behangpapier brengt heel wat voordelen met zich mee. Wat je ook wil ophangen, je hoeft je niet langer zorgen te maken om beschadigde muren. Met een simpele magneet verleen je elke kamer moeiteloos een unieke sfeer.

Gepersonaliseerde muren

Met een origineel design levert Groovy Magnets voor elk wat wils. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor dierenbehang of voor neutraal behang. Je kan zelfs kiezen voor schilderbaar behang, dat ook met een likje verf perfect magnetisch blijft. Op die manier kies je helemaal zelf hoe elke kamer er komt uit te zien.

Krijtbord muren

Daarnaast kan je ook kiezen voor krijtbordbehang. Met dit papier creƫer je muren waarop je niet alleen magneten kan aanbrengen, maar ook aantekeningen in krijt kan achterlaten. Het krijtbordbehang bestaat uit een combinatie van ijzer met vinyl. Zo kan je de muur gemakkelijk weer afwassen. Dit behang is dus niet alleen heel handig voor wie iets moet onthouden, maar bovendien ook heel leuk voor kinderen die willen tekenen.

Groovy Magnets

Groovy Magnets is een project van Lies Verheyen en Pieter Claessen uit Antwerpen. Zij gingen op zoek naar een leuk en praktisch alternatief voor het klassieke magneetbord, dat vaak te dik is en niet altijd gemakkelijk aan de muur kan bevestigd worden.