New York Behang

New York blijft een stad met een ongelofelijke aantrekkingskracht. The ‘Big Apple’ of the City trekt aan dankzij de typische gele taxi’s, de straten en blocks, de skyline en de imposante bruggen. Velen willen er eenmaal in hun leven heen, anderen dromen om er te wonen. Maar misschien hoef je het helemaal niet zover te zoeken. Met het nieuwste fotobehang is het mogelijk om NY City in huis te halen. Een New York behang hoeft helemaal niet veel te kosten en je hebt er zeker enkele jaren plezier van. Hier bij behang online zetten we enkele dessins op een rijtje.

New York Behang – Eurographics

New York Behang

 

Eurographics heeft een uitzicht van Brooklyn Bridge en de skyline in zijn reeks Deco Wall Compia. Het komt in 8 afzonderlijke delen om gemakkelijk op te hangen en is één van de goedkopere versies op de markt. Met een afmeting van 2,54×3,66 meter vul je algauw een hele muur. Bij Acaza kan je dit fotobehang kopen.

Office View Behang New York

Naast het klassieke New-York behang heeft Eurographics ook een erg populair design in de vorm van een indrukwekkend kantooruitzicht. Een zicht over de skyline van New York waar je bijna hoogtevrees van krijgt. Dit behang heeft een afmeting van 254x366cm en daarmee kan je een volledige muur gemakkelijk een nieuwe look geven. Of het nu voor een bureau is of voor een woonkamer, met dit New York behang maak je zeker een ongelijfelijke indruk op iedereen. Op zoek naar meer behang van New York? Neem dan zeker een kijkje op www.newyorkbehang.nl. Daar vind je heel wat leuke en goedkope prints van The Big Apple!

New York Behang Office View

NY Behang Komar

Ook Komar biedt een New-York skyline met op de voorgrond een brooklyn bridge aan. Heel erg gelijkend op de tekening van Eurographics, maar daarbovenop nog eens in groter letters de naam “New York”.  Deze meet 184x127cm en dus eerder bedoeld voor kleinere ruimten. Vaak wordt hiermee een gedeelte van de muur behangen en krijg je als het ware een reuze poster aan je muur. Een heel erg leuke vorm van decoratie

New York Behang met Sinatra

New York Behang Sinatra

Wie aan New-York denkt, denkt ook aan Frank Sinatra en zijn beroemde song. Bij Eijffinger hebben ze een fotobehang met niet enkel de skyline van NY, maar ook met de songtekst. Een leuke combinatie die erg goed gevonden is.