Nieuw behang voor de kinderkamer van Walltastic

Walltastic is een kinderbehang voor speelkamer en kinderkamer tegen een voordelige prijs. Het Walltastic kinderbehang tovert een kamer om zoals nooit tevoren. De tekeningen zijn uiterst gedetailleerd en verkrijgbaar in twee verschillende versies. Het klassiek gamma bevat enkele originele ontwerpen uit de ontwerpstudio van Walltastic zelf. Het licensed gamma biedt dan weer taferelen zoals Barbie, Spiderman, Thomas de Trein en zo veel meer.

Onlangs heeft Walltastic besloten om hun assortiment kinderbehang te vernieuwen. Hier bij Behang Online vind je alvast de nieuwe ontwerpten terug.

Walltastic Nieuwe Designs - Behang voor Kinderkamer

 

Het Walltastic Car Racers kinderbehang heeft een ware transformatie ondergaan. Enkele flitsende sportwagens die erg goed lijken op deze van de film Cars en met een razende snelheid over het circuit scheuren. Het ideale behang voor een jongenskamer of een speelkamer. Drie, twee, één, … start! Laat de spannende race maar beginnen.

Ook het prinsessenbehang is helemaal vernieuwd. De prinsessen maken zich klaar om naar het bal te gaan en daar hun sprookjesprins te ontmoeten. Het ideale behang voor jonge prinsessen die even willen wegdromen in hun sprookjeskasteel.

De Belly Button Bears zijn het ideale kinderkamerbehang voor de jongsten van de familie. Leuke kleuren en vrolijke beren om de kinderkamer mee op te smukken. Dit nieuwe design van Walltastic wordt ongetwijfeld een bestseller.

 

Het voetbalkamer behang is een must voor elke jongen die houdt van voetballen! Met een uitzicht vanaf het stadion lijkt het of je zelf het beste plekje hebt. Je kan de voetbalspelers inkleuren volgens je favoriete teams. Ook de punten kunnen ingevuld worden. Zo wint jouw favoriete team gegarandeert!

Walltastic heeft ook zijn magische elfjes in een nieuw kleedje gestoken. Ben je op zoek naar een origineel kinderbehang voor een kinderkamer dan komt deze zeker in aanmerking. Alleen jammer dat onze toverstok niet werkte om het kinderbehang vanzelf aan te brengen.

Met zijn afmeting van 2,4 meter hoog op 3 meter breed kan je gemakkelijk een hele muur behangen. En de kinderen zijn er dol op. Bovendien komt dit behang in 12 delen, waardoor je het ook op kleinere muren gemakkelijk kan aanbrengen. Ben je dus op zoek naar een originele decoratie voor de kinderkamer, dan ben je bij Walltastic aan het juiste adres.