Prinselijk Behangpapier van Lady Di in Kensington Palace

Lady Di is nog alomtegenwoordig. In Kensington Palace, de vroegere woonst van prinses Diana, is er een kamer die met een erg origineel en uniek behangpapier is gedecoreerd. Kensington Palace wordt op dit moment volledig gerenoveerd en er werden kosten noch moeite gespaard om er iets unieks van te maken. Daarom werd er ook een behang gemaakt met de beeltenissen van de prinses.

Behangpapier Lady Diana


De tekeningen van prinses Diana op het behangpapier, zijn eerst in aquarel gemaakt en zijn allemaal gebaseerd op iconische foto’s die werkelijk bestaan en een bepaalde periode in haar leven markeren. Zo bevat het behang een sketch van Diana op haar trouwdag met Prins Charles, een tekening wanneer ze op tour was in Thailand of een wandeling met de prins net voor haar huwelijk. Heb je een dochter die een echte prinsessenkamer wil dan kan je ook het prinsessenbehang van Walltastic kopen. Zo maak je in een mum van tijd een echte prinsessenkamer.

Het behang is ontworpen door Julie Verhoeven en maken deel uit van een tentoonstelling die loopt in Kensington Palace en die volledig gewijd is aan de garderobe van de overleden prinses. Wie dit behang in zijn slaapkamer wil moeten we echter teleurstellen. Dit behang zal vermoedelijk niet gecommercialiseerd worden. Om het te bewonderen zal je dus eerst Kensington Palace moeten bezoeken.