Roomblush – Retro behangpapier met karakter

Is vintage ook jouw ding? Hou je ook wel van de jaren 60, met hun felle kleuren, leuke ontwerpen en memorabele muziek? Dan is het retro behangpapier van Roomblush vast iets voor jou.

Retro behangpapier in een modern jasje

Roomblush wil een moderne stijl en een vintage look combineren. Enerzijds houdt het merk goed in de gaten wat er leeft in de wereld van muurdecoratie. De laatste trends en moderne stijlen worden nauwgezet opgevolgd. Anderzijds wil Roomblush ook aansluiting zoeken bij de retro stijl die in de Scandinavische wereld erg populair is. Vintage patronen en retro kleuren worden op een nieuwe manier ingezet. Op die manier maakt Roomblush retro behangpapier met een modern en verfrissend accent.

Vintage voor jong en oud

Vintage behang kan in elke kamer voor een bijzonder accent zorgen. In de kinderkamer kan u voor een meer opvallend kleur kiezen met een uitgesproken motief. Zo kan je met Heartvaria Pink een bijzonder accent leggen in een meisjeskamer. Zoek je eerder een subtiel retro accent voor de woonkamer? Ook dan kan je bij Roomblush de ideale oplossing terugvinden. Met Hexaround Greyblue of Longround Grey kan je werkelijk in elk interieur een origineel accent aanbrengen.

heartvariapink hexarowgreyblue

Vintage kamers in een handomdraai

Roomblush kiest voor vliesbehang. Dankzij de achterzijde uit vlies en de voorzijde uit papier, kan je met dit behang kleine oneffenheden in de muur bedekken. Bovendien is dit behang ook erg stevig en kan het dus heel gemakkelijk worden aangebracht. Verder hoef je voor het Roomblushbehang niet langer een behangtafel te gebruiken. Je kan de lijm immers rechtstreeks op de muur aanbrengen. Zo kan je veel sneller behangen zonder problemen!

, ,