Walltastic Kinderbehang

Het Walltastic 3D Designerbehang is speciaal ontworpen om een kinderkamer of speelkamer een fantastisch uitzicht te geven. Dit extra groot behang van 240 op 300cm is vaak groot genoeg om een volledige muur te bedekken en is gemakkelijk aan te brengen omdat het geleverd wordt in 12 afzonderlijke stukken.

Walltastic online kopen kan je bij Acaza.nl!

Van het designer behangpapier bestaan al heel wat verschillende tekeningen. Zo is er het populaire zeeavontuur met een verboden schat, een jungle-avontuur of nog sensationeler: het dinosaurus-land. Voor de jongens is er een race-circuit of het voetbalstadion, voor de meisjes natuurlijk het sprookjeskasteel met de prinsessen en Dora. Wist je trouwens dat je de spelers in het voetbalveld zelf kan inkleuren en je zo voor je favoriete team kan supporteren.

Onlangs zijn er nog enkele leuke nieuwe dessins uitgebracht. Zo is er het Dora behang, ‘In the night garden’ voor de kleinsten en een behang dat heel wat mee heeft van Bob de Bouwer. Met dit behang beleven je kinderen gegarandeerd de tijd van hun leven. De kinderkamer inrichten en decoreren was dus nog nooit zo leuk met dit originele kinderbehang. Walltastic komt in een originele doos zodat het ook prima dienst kan doen als cadeau voor sinterklaas of een communie.