Walltastic vernieuwt zijn kinderbehang

Walltastic is ongetwijfeld de marktleider met zijn innovatief designer-behang voor de kinderkamer. Sinds 2002 veroveren ze de kinderkamers met hun kinderbehang dat niet enkel gemakkelijk aan te brengen is, maar bovendien helemaal niet veel hoeft te kosten. Maar dit indrukwekkend behang kan ook als decoratie dienen in peutertuinen, crèches en ziekenhuizen. Overal waar kinderen komen dromen ze weg in de wereld van Walltastic. Onlangs vernieuwde Walltastic een groot deel van hun bestverkopende muurtekeningen. Daarom vind je hier bij behang-online een voorproefje:

Walltastic Vernieuwt Kinderbehang

Eerst en vooral is er het Walltastic Jungle Adventure. Voorheen al een absolute topper en nu nog mooier en imposanter. Slaag jij er ook in om alle dieren uit de Jungle te ontdekken op dit vernieuwde kinderbehang? Voor de krokodil moet je toch al even goed kijken. Of zou hij iets van plan zijn met de flamingo’s? Gelukkig zijn er nog de leeuw en de grote olifant niet alleen op hun kleintjes letten maar ook de anderen in het oog houden. Dit is de Jungle op zijn best. Elke kind vind hierin zijn favoriete dier terug, en leert de andere dieren spelenderwijs ontdekken.

Hoeveel dolfijnen ontdek jij op dit Sea Adventure kinderbehang? En dan heb je nog de orka’s, de haaien en de reusachtige schildpad. Ooit al eens wakker geworden onder water? Of is het gewoon een droom?

Decoreer de kinderkamer met dit magische onderwater behang en dompel je helemaal onder in dit fantastische zee-avontuur. Met dit Walltastic kinderbehang leren de kinderen spelenderwijs alle dieren van oceaan kennen. Een uitstap onder water om nooit te vergeten.

Wie heeft zelf niet gedroomd van vliegende en vuurspuwende draken. Met dit nieuwe kinderbehang van Walltastic kan je deze droomwereld creëren in elke kinderkamer. Ontdek de mini draakjes, het zwevende kasteel en de dappere ridders in deze muurtekening. Dit nieuwe kinderbehang Land of Knights & Dragons van Walltastic wordt gegarandeerd een topper onder de stoere jongens die graag gaan slapen met een draak naast zich. Wie is er de eerste die de toren met de prinses bereikt?

Sinds kort is er ook het Transformers kinderbehang. Heb je alle transformers reeds verzameld, dan kan vanaf nu ook nog de volledige muur bekleden met dit extra large kinderbehang van Walltastic. Hiermee sta je op en ga je slapen met je favoriete transformer-helden.

Walltastic is een kinderbehang dat gemakkelijk aan te brengen is. Enige tijd geleden schreven we over de andere series kinderbehang van Walltastic die reeds vernieuwd zijn. Ontdek het nieuwe prinsessenbehang, het nieuwe cars behang en de magische feeën. Alle tekeningen kan je kopen in de categorie kinderbehang van Acaza